Tip na výlet: Café Restaurant Václav

Kristina Zabrodská , 24.04.2024

Prohlídku historických aut ve Škoda Muzeu v Mladé Boleslavi spojte s obědem nebo kávou v Café Restaurant Václav, které také patří do Zátiší Group.

Jak školní kantýny Fresh & Tasty bojují proti plýtvání jídlem

Kristina Zabrodská , 15.03.2024

Školní kantýny Fresh & Tasty přinášejí inovativní řešení proti plýtvání potravinami tím, že umožňují dětem samy rozhodovat o tom, co a kolik si naloží na talíř. Tento přístup nejen zmenšuje množství nedojedeného jídla, ale také vzdělává děti v oblasti udržitelnosti a zdravého stravování.

Jak MUMDOO mění pracovní trh pro mámy: Unikátní příležitost pro expertky i firmy

Kristina Zabrodská , 14.03.2024

Potřebujete vytvořit tiskovou zprávu, příspěvky na sociální sítě, pomoc s marketingem nebo najít zkušené lidi pro jednu pobočku, ale nevyplatí se vám zaplatit celý ani poloviční úvazek, ani nevíte, kde máte najít vhodného člověka? Nebo jste máma na rodičovské dovolené, máte dlouholeté zkušenosti z byznysu, a tak ráda byste je využila smysluplněji než na pískovišti? Touhy obou spojuje projekt MUMDOO.

Ne hladu – seznamte se s našimi nutričními specialistkami Andreou a Veronikou

Kristina Zabrodská , 14.03.2024

Čtete jejich články na blogu, sledujete jejich edukativní videa na instagramu Fresh & Tasty, možná se řídíte jejich doporučeními na zdravý životní styl. Poznejte holky z Ne hladu osobně.

Zachraň oběd

Kristina Zabrodská , 07.03.2024

Chytré využití nevydaných porcí jídla nasytí lidi v nouzi. I z kantýn Fresh & Tasty by Zátiší Group.

Mlýnec v Mladé Boleslavi

Kristina Zabrodská , 05.03.2024

Šéfkuchař restaurace Mlýnec Láďa Vaníček servíruje 20. března 4 chodovou večeři Taste of Mlýnec v Café Restaurant Václav ve Škoda Muzeu v Mladé Boleslavi.

Champagne brunch V Zátiší

Kristina Zabrodská , 28.02.2024

Máme pro vás další tip kam na brunch v Praze. S březnem zahajuje restaurace V Zátiší nedělní brunche. Hlavní roli hraje oblíbený Wellington v různých úpravách a Champagne R&L Legras.

Velká žranice a velké plány Sanjiva Suriho

Kristina Zabrodská , 06.02.2024

Sanjiv Suri prozradil v podcastu Lukáše Hejlíka smělé vize budoucnosti Zátiší Group, koncept nového POP UPu i priority ve stravování dětí.

Kolik jídla vyhodíte?

Kristina Zabrodská , 03.02.2024

Snažíte se nakupovat jen to, co sníte? A sníte opravdu pokaždé všechno? Třetina vyprodukovaného jídla na světě se vyhodí. Neplýtvejte jídlem s námi!